Menu
0
https://www.deboedelwagen.nl/werkwijze
Zoeken
Bekijk winkelmand
 

Werkwijze van de Boedelwagen

Inbrengen tweedehands meubels en accessoires

Banken, stoelen, kasten of tafels die een tweede leven verdienen? Bel De Boedelwagen 035-5448533 of mail info@deboedelwagen.nl. Kleinere meubels en woonaccessoires kunnen in de winkel ingebracht worden. Ook kunnen de tweedehands meubels thuis opgehaald worden.

De Boedelwagen werkt volgens het kringloopprincipe: hergebruik van producten. Bijna alle meubels en woonaccessoires zijn welkom. Wel hanteert De Boedelwagen een aantal criteria:

  • Geen bedden en matrassen
  • Geen elektronica
  • Meubels en accessoires moeten in goede staat zijn
  • Ingebrachte spullen moeten een verkoopwaarde hebben

Verkoop

De Boedelwagen biedt de tweedehands meubels  aan in de winkel in Huizen, ’t Gooi. Daar is een groot deel van de collectie meubels en woonaccessoires te zien. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook de rubrieken banken, stoelen, tafels, kasten, verlichting en woonaccessoires op deze site. Daar staan nog meer brocante, vintage en retro, landelijke, moderne meubels en woonaccessoires.

Bestellen en levering van meubels en woonaccessoires

De meubels en woonaccessoires kunnen via de website besteld worden. Elk meubelstuk is uniek en wordt maar één keer aangeboden.

Binnen een afstand van 20 km bezorgt De Boedelwagen het ook thuis! Bezorging is op de begane grond.
Bezorgen in Huizen en de Bijvanck 20,-- euro. Buiten Huizen en de Bijvanck zijn de kosten tot een afstand van 20 kilometer: 1,40 euro per kilometer met een starttarief van 20,-- euro.

Voor leveringen buiten ons bezorgingsgebied raden wij u Brenger.nl aan. U kunt natuurlijk ook uw eigen vervoerder regelen. De goederen kunnen tijdens de reguliere openingstijden opgehaald worden. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Voor het verzenden van woonaccessoires hanteren wij de tarieven van PostNL.