Menu
0
https://www.deboedelwagen.nl/werkwijze
Zoeken
Bekijk winkelmand
 

Werkwijze van de Boedelwagen

Inbrengen tweedehands meubels en accessoires

Banken, stoelen, kasten of tafels die een tweede leven verdienen? Bel De Boedelwagen 035-5448533 of mail info@deboedelwagen.nl. De taxatie van grote meubels kan thuis plaatsvinden. Kleinere meubels en woonaccessoires, zoals glaswerk en servies, kunnen in de winkel ingebracht worden. Ook kunnen de tweedehands meubels thuis opgehaald worden.

De Boedelwagen werkt volgens het kringloopprincipe: hergebruik van producten. Bijna alle meubels, huisraad en woonaccessoires zijn welkom.  Wel hanteert De Boedelwagen een aantal criteria:

  • Geen bedden en matrassen
  • Geen elektronica
  • Meubels en accessoires moeten in goede staat zijn
  • Ingebrachte spullen moeten een verkoopwaarde hebben
 

Verkoop

De Boedelwagen biedt de tweedehands meubels  aan in de winkel in Huizen, ’t Gooi. Daar is een groot deel van de collectie meubels en woonaccessoires te zien. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook de rubrieken banken, stoelen, tafels, kasten, verlichting en woonaccessoires op deze site. Daar staan nog meer brocante, vintage en retro, landelijke, moderne meubels en woonaccessoires.

Bestellen van meubels en woonaccessoires

De meubels en woondecoratie kunnen via de website besteld worden. Elk meubelstuk is uniek en wordt maar één keer aangeboden.

Die leuke brocante eettafel of die mooie landelijke kast gevonden? De Boedelwagen brengt het ook thuis! Bezorgen kost in Huizen en de Bijvanck 17,50 euro. Buiten Huizen en de Bijvanck zijn de kosten tot een afstand van 50 kilometer: 1,20 euro per kilometer met een starttarief van 17,50 euro. Bezorgen daarbuiten is in overleg. Alle prijzen in inclusief BTW.