Menu
0
https://www.deboedelwagen.nl/over-ons
Zoeken
Bekijk winkelmand
 

Over de Boedelwagen

Liefde voor meubels

Met de liefde voor tweedehands meubels en decoratie begon het idee van een (kringloop)woonwinkel nieuwe stijl: De Boedelwagen. Het ondernemende echtpaar Chris en Sylvia Spilt heeft oog voor interieur en gevoel voor stijl. Zij kijken met andere ogen naar tweedehands meubels, huisraad en woondecoratie. Inmiddels is de collectie uitgebreid met nieuwe meubels, ook handgemaakt,   industrieel en veel nieuwe hippe woonaccessoires.

(Kringloop)woonwinkel met goed doel

Het duurzame principe achter de kringloopwinkel spreekt hen erg aan. Bewust kiezen voor een tweede leven voor meubels en accessoires.  De Boedelwagen staat daarmee voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarbij hoort niet alleen hergebruik van huisraad maar ook oog hebben voor de maatschappij. Zo wordt een deel van de winst van De Boedelwagen afgedragen aan twee goede doelen: KiKa  en Hospice Huizen

Zowel de nieuwe als de gebruikte meubels en woonaccessoires worden aangeboden voor een prettige prijs! Ook staat De Boedelwagen voor een goede service: snelle levertijd (direct meenemen), haal-en brengservice, bij grotere afstand bezorging via vaste koeriers. Daarnaast kunt u bestellen via de website en natuurlijk een kijkje komen nemen in de sfeervolle winkel.

Brocante

Brocante, vintage, retro, klassieke, landelijke, moderne, industriële meubels en accessoires kunnen ingebracht worden. De meubels, zoals stoelen, tafels en kasten worden indien nodig voorzien van een nieuw en fris uiterlijk. Ook overige huisraad is welkom, zoals klokken, schilderijen, kandelaars, lampen en andere accessoires.

Winkel

Deze schitterende fijn geprijsde meubels en woonaccessoires worden verkocht in de sfeervolle winkel op de Lindenlaan 25 in Huizen (oude dorp). Op de hoek van de Lindenlaan zat ooit speelgoedwinkel De Bolderwagen. Huizers Chris en Sylvia besloten de naam te gebruiken maar om te dopen tot De Boedelwagen.

De sfeervolle winkel in ’t Gooi, Huizen, is een heerlijke plek om even te struinen tussen de gedekte tafels, knusse hoekjes  en kasten met woonaccessoires. Bijna alles is te koop! De prijzen zijn vriendelijk en de collectie wisselt dagelijks!