Menu
0
https://www.deboedelwagen.nl/kasten
Zoeken
Bekijk winkelmand

Tweedehands, gebruikte en nieuwe kasten

Bent u op zoek naar een prachtige tweedehands, gebruikte of nieuwe kast? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben brocante kasten, landelijke kasten, oude kasten en geleefde kasten. Deze hebben wij in de vorm van opbergkasten, buffetkasten, dressoirs en secretaires. Kom kijken in onze winkel of bestel ze in onze webwinkel!

#/pagina
 

Welke kasten hebben wij?

U bent vast benieuwd welke kasten wij allemaal in ons assortiment hebben. Deze worden hieronder toegelicht.

Tweedehands kasten

Als u op zoek bent naar een mooie tweedehands kast, stop uw zoektocht dan bij de Boedelwagen! Wij hebben allerlei soorten tweedehands kasten in onze winkel staan. Zo kunt u kiezen uit brocante, landelijke, oude en geleefde kasten. Deze in de vorm van linnenkasten, secretaires, dressoirs of ladekasten.

Brocante kasten

De Boedelwagen heeft verschillende soorten brocante kasten. Zo hebben we brocante linnenkasten, brocante secretaires, brocante dressoirs en brocante ladekasten. Maar wat is een brocante kast nu eigenlijk? Een brocante kast kenmerkt zich door een authentieke, romantische uitstraling en de klassieke lijnen. De basiskleur is meestal wit, aangevuld met diverse grijze of bruine tinten.

Landelijke kasten

Wij hebben verschillende landelijke kasten in ons assortiment. Zo hebben we landelijke buffetkasten, landelijke ladekasten en landelijke dressoirs. Maar wat zijn nu kenmerken van een landelijke product? Een landelijk product is vrijwel altijd gemaakt van hout. Een echte landelijk product kenmerkt zich door de oude uitstraling. In sommige gevallen worden er met opzet splinters of stukjes hout van een kast verwijderd om de kast op deze manier een authentieke look te geven.

Geleefde kasten

De kasten die de Boedelwagen aanbiedt zijn meestal geleefde kasten. Wij hebben geleefde ladekasten, geleefde dressoirs, geleefde buffetkasten en geleefde secretaires. Een geleefde kast kenmerkt zich door de authentieke uitstraling. Eigenlijk verschilt deze niet veel van de landelijke en brocante varianten.

Oude kasten

De meeste varianten die u vindt bij de Boedelwagen zijn oud. Deze kasten zijn gebruikt of zijn nieuw maar zien er oud uit. Wij hebben oude buffetkasten, oude dressoirs, oude secretaires en oude linnenkasten. Alles om uw woon-, werk- of slaapkamer een authentieke look te geven.