Menu
0
https://www.deboedelwagen.nl/klein-meubelen
Zoeken
Bekijk winkelmand

Tweedehands, gebruikte en nieuwe kleine meubelen

Bent u op zoek naar leuke tweedehands of nieuwe kleine meubelen? Dan zit u goed bij de Boedelwagen! Wij hebben verschillende soorten kleine meubelen, zoals nachtkastjes, bureau's of oude houten kisten. Kom kijken in onze winkel of bestel ze in onze webwinkel!

#/pagina
 

Welke kleine meubelen hebben wij?

U vraagt zich vast af wat wij bedoelen met kleine meubelen en wat wij in huis hebben. Onder kleine meubelen verstaan wij bijvoorbeeld een tweedehands bureau, een tweedehands nachtkastje, een oude houten kist of een hutkoffer.

Tweedehands bureau

In onze winkel hebben wij verschillende tweedehands bureaus staan. Al onze tweedehands bureaus zijn gemaakt van hout. Zo hebben wij bijvoorbeeld een prachtig tweedehands houten rolbureau of een houten bureau met een leren blad. Al onze bureaus zijn goed onderhouden!

Tweedehands nachtkastje

Wij hebben verschillende soorten tweedehands nachtkastjes. Wél hebben de nachtkastjes allemaal iets gemeen, ze zijn allemaal gemaakt van hout. Een stijl die je dan ook veel terugvindt in onze tweedehands nachtkastjes is brocante of landelijk. Dit kenmerkt zich door de authentieke look & feel van de tweedehands nachtkastjes en de voornamelijk witte kleur.

Oude houten kist

Op zoek naar een prachtige authentieke oude houten kist? Wij hebben verschillende oude houten kisten in onze winkel staan. Onze oude houten kisten kunnen goed dienen als opbergkist maar ook als decoratie in huis! Naast oude houten kisten hebben we ook brocante hutkoffers die als opslag of decoratie kunnen dienen.