Menu
0
https://www.deboedelwagen.nl/tafels
Zoeken
Bekijk winkelmand

Tweedehands, gebruikte en nieuwe tafels

Bent u op zoek naar een mooie tweedehands, gebruikte of nieuwe tafel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben teakhouten tafels, brocante tafels, landelijke tafels en oude tafels. Deze hebben wij in de vorm van eettafels, salontafels, kruispoottafels en bijzettafels. Kom een kijkje nemen in onze winkel of bestel de tafels online in onze webwinkel!

 
#/pagina
 

Welke tafels hebben wij?

U bent vast benieuwd welke tafels wij allemaal in ons assortiment hebben. Deze worden hieronder toegelicht.

Tweedehands tafels

Als u op zoek bent naar een mooie tweedehands tafel, zoek dan niet verder! Wij hebben verschillende soorten tweedehands tafels in ons assortiment. Zo hebben wij teakhouten, brocante, landelijke en oude tafels. Deze in de vorm van eettafels, salontafels en bijzettafels. 

Teakhouten tafels

De Boedelwagen heeft verschillende soorten teakhouten tafels. Zo hebben we teakhouten eettafels en teakhouten salontafels. Maar wat kenmerkt een teakhouten tafel nu eigenlijk? Teakhout is een 100% massief natuurproduct. Om deze reden kan er bij een teakhouten product sprake zijn van kleur-, nerf- en structuurverschillen. Dit geeft het teakhouten product een authentieke en landelijke uitstraling.

Brocante tafels

Wij hebben verschillende brocante tafels in ons assortiment. Wij hebben bijvoorbeeld brocante eettafels, brocante salontafels en brocante bijzettafels. Maar wat maakt een tafel nu brocante? Een brocante tafel kenmerkt zich door een romantische, authentieke uitstraling en de klassieke lijnen. De basiskleur van een brocante product is meestal wit, aangevuld met diverse bruine of grijze tinten.

Landelijke tafels

Naast de teakhouten en brocante varianten hebben wij ook landelijke tafels in ons assortiment. Zo hebben we landelijke eettafels, landelijke salontafels, en landelijke bijzettafels. Maar wat zijn nu kenmerken van een landelijke tafel? Een landelijke product is bijna altijd gemaakt van hout. Een echt landelijk product kenmerkt zich door de oude uitstraling. In sommige gevallen worden er met opzet splinters of stukjes hout van de landelijke producten verwijderd om ze zo een authentieke uitstraling te geven.

Oude tafels

De meeste tafels die u vindt bij de Boedelwagen zijn oud. Deze dragen een geschiedenis met zich mee en zijn in de meeste gevallen gebruikt. Naast de gebruikte varianten bieden wij ook nieuwe tafels aan. Deze zijn nieuw, maar hebben een oude look & feel gekregen. Wij hebben oude eettafels, oude salontafels, en oude bijzettafels. Alles om uw werk-, woon- of slaapkamer een authentieke look te geven.